Jubileumviering kerk 125-jarig bestaan

Reunie uitgesteld

Al meerdere keren heeft u in het Contactblad de aankondiging van de reünie in het kader van het 125 jarig bestaan voorbij zien komen. Aanvankelijk leek de datum van 10 oktober nog een eind weg en was er de hoop dat alles tegen die tijd weer redelijk ‘normaal’ zou zijn. De tijd vliegt echter voorbij en inmiddels is het weekend van 10 en 11 oktober helemaal niet meer zo ver weg. Gezien de omstandigheden in deze corona-tijd zult u er waarschijnlijk niet verbaasd over zijn dat, in overleg met de kerkenraad, is besloten de reünie te verzetten naar een nog nader te bepalen moment. Elkaar ontmoeten en herinneringen ophalen is een ongezellige activiteit als je op 1,5 meter afstand van elkaar moet blijven. Bovendien is het nog maar de vraag of we, gezien de huidige richtlijnen voor de grootte van groepen, iedereen zouden kunnen uitnodigen. Het zou jammer zijn om mensen te moeten teleurstellen. Al met al dus een spijtige maar onvermijdelijke beslissing. Het 125-jarig jubileum zal echter niet ongemerkt voorbij gaan. Wij hopen daar rondom zondag 11 oktober op gepaste en feestelijke wijze aandacht aan te besteden en houden u graag op de hoogte.