Body:

U kunt nu via onze website uw giften voor alle kollekten (kerk / diaconie) doneren. Klikt u hieronder. U komt dan op de nieuwe pagina. Via het menu aan de bovenzijde van deze pagina kunt u uw keuze maken.

Pagina voor kollekte kerk, diakonie, bestellen kollektebonnen etc.

Snel en makkelijk geld overmaken via de Kerkgeld app.

Vanaf nu kunt u met de Kerkgeld app op uw mobiel heel makkelijk en snel collectegeld en giften overmaken naar de Kerk en de Diaconie. Tevens kunt u via de Kerkgeld app online collectebonnen bestellen.

U kunt de Kerkgeld app installeren op uw mobiel. Voor Androidtoestellen kunt u deze opzoeken en ophalen via de Play Store, voor de iPhone kunt u deze op opzoeken en ophalen via de App Store. Als de Kerkgeld app is geïnstalleerd op uw mobiel wordt gevraagd om de naam van uw gemeente in te voeren. Als u hier “Woubrugge” intypt, kunt u vanzelf “Ger. Kerk Woubrugge” selecteren. Vervolgens dient u eenmalig uw e-mail adres en een wachtwoord op te geven.
Hierna kunt u inloggen en kunt u de Kerkgeld app gebruiken. Met de Kerkgeld app kunt u wekelijks collecte-geld overmaken naar de Kerk en/of de Diaconie. U kunt met de Kerkgeld app een algemene gift overmaken naar de Kerk en/of de Diaconie.
En u kunt zelfs collectebonnen bestellen en meteen betalen, deze worden vervolgens bij u thuis bezorgd. Daarnaast bevat de Kerkgeld app een scanner waarmee u QR-codes van de Kerk kunt scannen om bijvoorbeeld snel en makkelijk collecte-geld over te maken. U kunt ook bovenstaande QR code scannen.

De volledige toelichting kunt u in het contactblad van juni lezen (hoewel het meeste zichzelf wijst).