Body:

U kunt nu via onze website uw giften voor alle kollekten (kerk / diaconie) doneren. Klikt u hieronder. U komt dan op de nieuwe pagina. Via het menu aan de bovenzijde van deze pagina kunt u uw keuze maken.

Pagina voor kollekte kerk, diakonie, bestellen kollektebonnen etc.

Kerkgeld app.   vervangen door APPOSTEL

Appostel is een doorontwikkeling van de Kerkgeld app. De vertrouwde mogelijkheden zoals het overmaken van collectegeld of giften van de Kerkgeld app blijven bestaan, maar dan met een nieuwe uitstraling. Ook voldoet Appostel beter aan de richtlijnen van de AVG-wetgeving. U kunt de nieuwe app “Appostel” gewoon downloaden op uw mobiel (smartphone) vanuit de App store (voor iPhone-gebruikers) of vanuit de Play store (voor Android-gebruikers). Bij het openen van de nieuwe app Appostel hoeft u geen nieuwe account aan te maken, u kunt gewoon dezelfde inloggegevens gebruiken als welke u voor de Kerkgeld app gebruikt.Voor meer informatie over de overgang van de Kerkgeld app naar Appostelvindt u in het Contactblad van oktober.