foto kerkjubileumdorps karaktergedenkwand

Nieuws Overzicht

Veertigdagentijd kalender PKN

Beleef het mee, iedere dag in de veertigdagentijd (dat is de tijd tot aan pasen):

Body:

U kunt nu via onze website uw giften voor alle kollekten (kerk / diaconie) doneren. Klikt u hieronder. U komt dan op de nieuwe pagina. Via het menu aan de bovenzijde van deze pagina kunt u uw keuze maken.

Pagina voor kollekte kerk, diakonie, bestellen kollektebonnen etc.

Kerkgeld app.   vervangen door APPOSTEL

Appostel is een doorontwikkeling van de Kerkgeld app. De vertrouwde mogelijkheden zoals het overmaken van collectegeld of giften van de Appostel app blijven bestaan, maar dan met een nieuwe uitstraling. Appostel voldoet aan de richtlijnen van de AVG-wetgeving. U kunt de nieuwe app “Appostel” gewoon downloaden op uw mobiel (smartphone) vanuit de App store (voor iPhone-gebruikers) of vanuit de Play store (voor Android-gebruikers). Onder de tabblad "nieuws" staat een handleiding hoe u de app kunt installeren.

kerkdiensten

de kerkdiensten kunnen live worden bekeken (zowel live als later) en beluisterd (eveneens zowel live als later)

Zie tabblad Kerkdienst en nieuwsbrief

Kerkdienst

Inmiddels kunt u de diensten ook via Youtube bekijken. Ook live meekijken is sinds 10-04-2020 mogelijk. Klik op de link hieronder.

ook kunt u altijd nog via www.kerkomroep.nl de diensten beluisteren

Heeft u wat moeite met bovenstaande media, dan kunt u (via ouderlilng of via Jan Terhost) een eenvoudig te bedienen kerktelefoon kastje vragen. Dit kan heel snel geregeld worden.

Sinds kort kunt u eveneens via de website aan de kollekte meedoen. Klik daarvoor op het tabblad <kollekte>.

Online kerkdiensten

LOCKDOWN (alleen online diensten tot nader datum)

Beste gemeenteleden,

Naar aanleiding van de door de regering aangekondigde  lockdown tot 6 maart 2021 hebben wij als kerkenraad vanavond overlegd over de kerkdiensten in de komende weken.

Na alles afgewogen te hebben, is het besluit genomen weer over te gaan naar alleen online diensten, net zoals in het voorjaar. Dat betekent dat u in de komende weken dus niet fysiek de kerkdiensten kunt bijwonen. In de kerk zullen alleen de predikant en allen die aan de dienst meewerken aanwezig zijn. Wanneer we weer fysiek naar de kerk kunnen is nu nog niet duidelijk.  Binnenkort wordt u hierover verder geinformeerd, o.a. via de mededellingen, nieuwsbrief en website.

Met een hartelijke groet,

Kerkenraad.