Nieuws Overzicht

Jubileumviering kerk 125-jarig bestaan

Reunie uitgesteld

Al meerdere keren heeft u in het Contactblad de aankondiging van de reünie in het kader van het 125 jarig bestaan voorbij zien komen. Aanvankelijk leek de datum van 10 oktober nog een eind weg en was er de hoop dat alles tegen die tijd weer redelijk ‘normaal’ zou zijn. De tijd vliegt echter voorbij en inmiddels is het weekend van 10 en 11 oktober helemaal niet meer zo ver weg. Gezien de omstandigheden in deze corona-tijd zult u er waarschijnlijk niet verbaasd over zijn dat, in overleg met de kerkenraad, is besloten de reünie te verzetten naar een nog nader te bepalen moment. Elkaar ontmoeten en herinneringen ophalen is een ongezellige activiteit als je op 1,5 meter afstand van elkaar moet blijven. Bovendien is het nog maar de vraag of we, gezien de huidige richtlijnen voor de grootte van groepen, iedereen zouden kunnen uitnodigen. Het zou jammer zijn om mensen te moeten teleurstellen. Al met al dus een spijtige maar onvermijdelijke beslissing. Het 125-jarig jubileum zal echter niet ongemerkt voorbij gaan. Wij hopen daar rondom zondag 11 oktober op gepaste en feestelijke wijze aandacht aan te besteden en houden u graag op de hoogte.

Body:

U kunt nu via onze website uw giften voor alle kollekten (kerk / diaconie) doneren. Klikt u hieronder. U komt dan op de nieuwe pagina. Via het menu aan de bovenzijde van deze pagina kunt u uw keuze maken.

Pagina voor kollekte kerk, diakonie, bestellen kollektebonnen etc.

Kerkgeld app.   vervangen door APPOSTEL

Appostel is een doorontwikkeling van de Kerkgeld app. De vertrouwde mogelijkheden zoals het overmaken van collectegeld of giften van de Kerkgeld app blijven bestaan, maar dan met een nieuwe uitstraling. Ook voldoet Appostel beter aan de richtlijnen van de AVG-wetgeving. U kunt de nieuwe app “Appostel” gewoon downloaden op uw mobiel (smartphone) vanuit de App store (voor iPhone-gebruikers) of vanuit de Play store (voor Android-gebruikers). Bij het openen van de nieuwe app Appostel hoeft u geen nieuwe account aan te maken, u kunt gewoon dezelfde inloggegevens gebruiken als welke u voor de Kerkgeld app gebruikt.Voor meer informatie over de overgang van de Kerkgeld app naar Appostelvindt u in het Contactblad van oktober.

kerkdiensten

de kerkdiensten kunnen live worden bekeken (zowel live als later) en beluisterd (eveneens zowel live als later)

Zie tabblad Kerkdienst

Kerkdienst

Inmiddels kunt u de diensten ook via Youtube bekijken. Ook live meekijken is sinds 10-04-2020 mogelijk. Klik op de link hieronder.

ook kunt u altijd nog via www.kerkomroep.nl de diensten beluisteren

Heeft u wat moeite met bovenstaande media, dan kunt u (via ouderlilng of via Jan Terhost) een eenvoudig te bedienen kerktelefoon kastje vragen. Dit kan heel snel geregeld worden.

Sinds kort kunt u eveneens via de website aan de kollekte meedoen. Klik daarvoor op het tabblad <kollekte>.

Sinds enige tijd zijn de vieringen weer toegankelijk. Of u aanwezig kunt zijn is afhankelijk van uw naam. U kunt dit in de nieuwsbrief lezen.

Leest u ook de regels goed door? Zij staan op de HOME pagina.

Kerkdiensten anders meemaken (alle overige activiteiten afgelast)

Inmiddels zijn de kerkdiensten bij wijze van try-out met maximaal 30 mensen weer begonnen. U wordt voor het bijwonen van een kerkdienst persoonlijk uitgenodigd. Anderen dan de genodigden kunnen wij helaas nog geen plaats bieden.

We volgen strikte regels die u op de HOME-pagina van de site kunt lezen.

U kunt altijd digitaal bij de kerkdiensten aanwezig zijn, zie tabblad kerkdienst en nieuwsbrief.

Eeen aantal activiteiten kunnen nog steeds niet doorgaan:

- alle vergaderingen (Behalve de vergaderingen met skype etc.)

- clubavonden

- koffie-ochtend

- Brugclub

- etc

We raden u aan de website http://www.gereformeerdekerkwoubrugge.nl/ en de Facebookpagina  https://www.facebook.com/gereformeerdekerkWoubrugge/ in de gaten te houden voor de actuele stand van zaken. Maar bovenal ook de nieuwsbrieven te lezen.

Omdat we niet iedereen kunnen bereiken via de e-mail, verzoeken we u om dit door te geven (mondeling, telefonisch, e-mail) aan personen waarvan u denkt dat dit bericht hen niet (op tijd) bereikt. Indien u het bericht doormailt, neem dan de adressen op in BCC. Voor contactpersonen van diverse commissie, zoals oppas, kindernevendienst, bloemendames, schoonmaakploeg, etc, etc, verzoek ik om te controleren of al uw commissieleden op de hoogte zijn van dit bericht.

Tenslotte vragen we u oog en aandacht te hebben voor mensen die door deze maatregelen in de knel komen en/of eenzaamheid ervaren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de scriba of de predikant via het emailadres van de scriba of predikant (zie contactpagina)

Met vriendelijke groet,

Scriba Gereformeerde kerk Woubrugge