foto kerkjubileumgedenkwanddorps karakter

Nieuws Overzicht

Body:

U kunt nu via onze website uw giften voor alle kollekten (kerk / diaconie) doneren. Klikt u hieronder. U komt dan op de nieuwe pagina. Via het menu aan de bovenzijde van deze pagina kunt u uw keuze maken.

Pagina voor kollekte kerk, diakonie, bestellen kollektebonnen etc.

Kerkgeld app.   vervangen door APPOSTEL

Appostel is een doorontwikkeling van de Kerkgeld app. De vertrouwde mogelijkheden zoals het overmaken van collectegeld of giften van de Kerkgeld app blijven bestaan, maar dan met een nieuwe uitstraling. Ook voldoet Appostel beter aan de richtlijnen van de AVG-wetgeving. U kunt de nieuwe app “Appostel” gewoon downloaden op uw mobiel (smartphone) vanuit de App store (voor iPhone-gebruikers) of vanuit de Play store (voor Android-gebruikers). Bij het openen van de nieuwe app Appostel hoeft u geen nieuwe account aan te maken, u kunt gewoon dezelfde inloggegevens gebruiken als welke u voor de Kerkgeld app gebruikt.Voor meer informatie over de overgang van de Kerkgeld app naar Appostelvindt u in het Contactblad van oktober.

kerkdiensten

de kerkdiensten kunnen live worden bekeken (zowel live als later) en beluisterd (eveneens zowel live als later)

Zie tabblad Kerkdienst en nieuwsbrief

Kerkdienst

Inmiddels kunt u de diensten ook via Youtube bekijken. Ook live meekijken is sinds 10-04-2020 mogelijk. Klik op de link hieronder.

ook kunt u altijd nog via www.kerkomroep.nl de diensten beluisteren

Heeft u wat moeite met bovenstaande media, dan kunt u (via ouderlilng of via Jan Terhost) een eenvoudig te bedienen kerktelefoon kastje vragen. Dit kan heel snel geregeld worden.

Sinds kort kunt u eveneens via de website aan de kollekte meedoen. Klik daarvoor op het tabblad <kollekte>.

Sinds enige tijd zijn de vieringen weer toegankelijk. Of u aanwezig kunt zijn is afhankelijk van uw naam. U kunt dit in de nieuwsbrief lezen.

Leest u ook de regels goed door? Zij staan op de HOME pagina.

Kerkdiensten anders meemaken (alle overige activiteiten afgelast)

Inmiddels zijn de kerkdiensten bij wijze van try-out met maximaal 30 mensen weer begonnen. U wordt voor het bijwonen van een kerkdienst persoonlijk uitgenodigd. Anderen dan de genodigden kunnen wij helaas nog geen plaats bieden.

We volgen strikte regels die u op de HOME-pagina van de site kunt lezen.

U kunt altijd digitaal bij de kerkdiensten aanwezig zijn, zie tabblad kerkdienst en nieuwsbrief.

Eeen aantal activiteiten kunnen nog steeds niet doorgaan:

- alle vergaderingen (Behalve de vergaderingen met skype etc.)

- clubavonden

- koffie-ochtend

- Brugclub

- etc

We raden u aan de website http://www.gereformeerdekerkwoubrugge.nl/ en de Facebookpagina  https://www.facebook.com/gereformeerdekerkWoubrugge/ in de gaten te houden voor de actuele stand van zaken. Maar bovenal ook de nieuwsbrieven te lezen.

Omdat we niet iedereen kunnen bereiken via de e-mail, verzoeken we u om dit door te geven (mondeling, telefonisch, e-mail) aan personen waarvan u denkt dat dit bericht hen niet (op tijd) bereikt. Indien u het bericht doormailt, neem dan de adressen op in BCC. Voor contactpersonen van diverse commissie, zoals oppas, kindernevendienst, bloemendames, schoonmaakploeg, etc, etc, verzoek ik om te controleren of al uw commissieleden op de hoogte zijn van dit bericht.

Tenslotte vragen we u oog en aandacht te hebben voor mensen die door deze maatregelen in de knel komen en/of eenzaamheid ervaren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de scriba of de predikant via het emailadres van de scriba of predikant (zie contactpagina)

Met vriendelijke groet,

Scriba Gereformeerde kerk Woubrugge